Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Wat vinden IJhorsters van de leefbaarheid in hun dorp?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wat vinden IJhorsters van de leefbaarheid in hun dorp?

Wat vinden IJhorsters van de leefbaarheid in hun dorp?

Dit item is verlopen op 16-06-2022.

Hoe ervaart u het woon- en leefklimaat in IJhorst? Waar bent u tevreden over? En wat verdient volgens u aandacht? Woonstichting VechtHorst, Stichting Welzijn Staphorst en de gemeente willen graag, samen met u, de leefbaarheid in het dorp verder verbeteren.

U kunt daarover tot maandag 13 juni uw mening geven! Dat kan op de volgende manieren:

• In een groepsgesprek met jongeren en ouderen

Er worden groepsgesprekken gehouden met jongeren en ouderen. Wilt u hier aan deelnemen? Stuur dan voor maandag 30 mei een e-mail naar gemeente@staphorst.nl onder vermelding van ‘Leefbaar IJhorst’.

• In een persoonlijke gesprek

U kunt uw mening ook geven in gesprek met medewerkers van verschillende organisaties die in IJhorst actief zijn op het gebied van zorg en welzijn. Op woensdagavond 8 juni 15 juni (uitgesteld door het slechte weer op 8 juni) gaan zij langs de deuren om uw mening te horen.

• Geef uw mening online

Het is ook mogelijk uw mening te geven door te antwoorden op een korte vragenlijst met open vragen. Deze kunt u invullen tot maandag 13 juni. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 minuten; verstrekte gegevens worden anoniem verwerkt.

Vragenljist invullen

• Mening van organisaties

Naast uw mening hebben we over de leefbaarheid in IJhorst ook de mening gevraagd van verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen het dorp. Op deze manier willen een goed beeld ophalen van de behoeften die er leven en waar men tevreden over is. Wonen doen we immers samen!

Vragen over het onderzoek?

Heeft u vragen over het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met Roeline Visscher van VechtHorst (0529 - 43 88 66) of Hans Ganzeboom van gemeente Staphorst (0522 - 46 74 00).

De verwachting is dat de resultaten van het onderzoek in de loop van het jaar met u gedeeld kunnen worden.

Logo's woonstichting Vechthorst, Stichting Welzijn Staphorst en gemeente Staphorst