Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Wandelnetwerk Staphorst gereed

Home > Inwoners > Actuele berichten > Wandelnetwerk Staphorst gereed

Wandelnetwerk Staphorst gereed

Dit item is verlopen op 01-06-2014.

Op donderdag 1 mei is het 374 kilometer lange wandelnetwerk Staphorst officieel in gebruik genomen.

Wethouder Brand sloeg in de buurt van Boerderij Eben Haezer aan de Postweg in Staphorst de laatste gemarkeerde wandelpaal in de grond.

Het wandelnetwerk sluit aan op die van Hardenberg en Drenthe. Met de totstandkoming van wandelnetwerk Staphorst is geheel Overijssel voorzien van prachtige wandelroutes.