Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

VVN Opfriscursus Rijvaardigheid voor 50-plussers

Home > Inwoners > Actuele berichten > VVN Opfriscursus Rijvaardigheid voor 50-plussers

VVN Opfriscursus Rijvaardigheid voor 50-plussers

Dit item is verlopen op 23-10-2019.

Op dinsdag 22 oktober organiseren gemeente Staphorst, Stichting Welzijn Staphorst (SWS) en Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Staphorst de jaarlijkse Opfriscursus Rijvaardigheid.

De cursus is speciaal voor automobilisten vanaf 50 jaar en wordt gegeven in de Sporthal, Hoogeweg 21 in Staphorst. Tijdens de cursus krijgen de senioren de gelegenheid hun rijvaardigheid en theorie bij te spijkeren. Er is een ochtendgedeelte (aanvang 08.30 uur) en een middaggedeelte (aanvang 13.00 uur). De cursus bestaat uit drie onderdelen: theorie, ogen- en orentest en een praktijkrit in de eigen auto met een instructeur.

Opgeven kan tot 15 oktober. Dit kan bij SWS: (0522) 46 51 43 of per e-mail: info@sws-staphorst.nl. Graag aanmelden met uw naam, telefoonnummer, e-mail en/of adres. De kosten zijn € 5,– per persoon en nog eens € 5,– voor een theorieboek. De opfriscursus heeft géén gevolgen voor het rijbewijs.