Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Vrijwilligers hulp aan Oekraïners

Home > Inwoners > Actuele berichten > Vrijwilligers hulp aan Oekraïners

Vrijwilligers hulp aan Oekraïners

Dit item is verlopen op 15-06-2022.

Er zijn veel vrijwilligers nodig rondom de opvang van de Oekraïners. Op de website welkominstaphorst.nl vindt u een overzicht van de vrijwilligersvacatures.

Vrijwilligers zijn bijvoorbeeld nodig om de Oekraïense vluchtelingen mee te helpen bij het boodschappen doen, bij allerlei activiteiten, bij het halen en brengen naar een locatie als sportvereniging of huisarts, bij het ondersteunen van de taalles, voor het dienen als algemene vraagbaak, of als rondleider door de gemeente.

Heeft u tijd om te komen helpen?

Aanmelden als vrijwilliger