Vraag de gratis energiebespaartas aan

Home > Inwoners > Actuele berichten > Vraag de gratis energiebespaartas aan

Vraag de gratis energiebespaartas aan

Dit item is verlopen op 17-10-2021.
Energiebespaartas

Dankzij een regeling van de Rijksoverheid kan de gemeente Staphorst opnieuw 1.000 energiebespaartassen cadeau doen aan huurders en woningeigenaren. Voor huurders gebeurt dit in samenwerking met Woonstichting VechtHorst.

Aanvragen werkt eenvoudig

• Stap 1: Vraag de energiebespaartas aan op staphorst.energiebespaartas.nl.
  • Stap 2: Ga met de afhaalbevestiging naar Boer Staphorst in de week van 11 tot en met 16 oktober 2021.
  • Stap 3: Bij Boer Staphorst vult u de energiebespaartas met energiebesparende producten naar keuze. Tot een waarde van € 60,- betaalt u niets.
  • Stap 4: Gebruik de producten in uw woning en bespaar meteen energie én geld!

Spelregels

• Alleen voor inwoners van de gemeente Staphorst.
  • Maximaal 1 energiebespaartas per woonadres.
  • Niet voor inwoners die eerder al een energiebespaartas hebben ontvangen.
  • Zolang de voorraad strekt, OP = OP!

Samen werken aan een duurzame gemeente

Wethouder Alwin Mussche: “Als gemeente stimuleren we het besparen van energie. Daarom ben ik blij dat we ook dit jaar weer gratis energiebespaartassen kunnen aanbieden. Het mooie is dat we dit voor huurders samen met Woonstichting VechtHorst oppakken.” Robert Waarsing, directeur-bestuurder van VechtHorst: “Met de energiebespaartas bieden we klanten de kans om kosten te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schoner klimaat. De energiebespaartas is een extra middel dat bewoners naar eigen inzicht kunnen inzetten. Alle huurders hebben hierover een brief gekregen.”