Vanaf 1 augustus: nieuwe vervoerder Mijn Taxi Op Maat

Home > Inwoners > Actuele berichten > Vanaf 1 augustus: nieuwe vervoerder Mijn Taxi Op Maat

Vanaf 1 augustus: nieuwe vervoerder Mijn Taxi Op Maat

Taxi Centrale Zwolle gaat vanaf 1 augustus het leerlingenvervoer, jeugdvervoer en wmo-vervoer uitvoeren. De gemeente Staphorst is een contract met de vervoerder aangegaan voor drie jaar met mogelijkheden om de looptijd te verlengen.

Inwoners die gebruik maken van het vervoer, worden persoonlijk geïnformeerd over de veranderingen. Gebruikers van het wmo-vervoer kunnen binnenkort een informatiepakket verwachten. Dit informatiepakket bevat een nieuwe vervoerspas, de nieuwe spelregels en informatie over boeken en betalen. Het leerlingenvervoer start wat later vanwege de zomervakanties. In de laatste weken van de vakantie zullen de chauffeurs kennis komen maken met de leerlingen die gebruik maken van het leerlingenvervoer.

Mogelijk kunnen gebruikers bij de overgang naar de nieuwe vervoerder enige hinder ondervinden. De gemeente Staphorst doet samen met de vervoerder haar best om dit te voorkomen. Mochten er opmerkingen of klachten zijn dan kan er contact worden gezocht met het OVB. Deze onafhankelijke partij is vanaf 1 augustus te bereiken via 0800 - 277 72 77.

Mijn Taxi Op Maat