Uw erf verbeteren en/of verduurzamen? Neem contact op met de erfcoach

Home > Inwoners > Actuele berichten > Uw erf verbeteren en/of verduurzamen? Neem contact op met de erfcoach

Uw erf verbeteren en/of verduurzamen? Neem contact op met de erfcoach

Erfeigenaren in de gemeente Staphorst kunnen contact opnemen met een onafhankelijke erfcoach. De erfcoach ondersteunt agrarische ondernemers bij het maken van keuzes en plannen gericht op de toekomst van hun erf. Voor agrarische ondernemers spelen er veel ontwikkelingen op het gebied van klimaat, duurzame energie, biodiversiteit en meer. De erfcoach kan meedenken.

Verbeteren en verduurzamen van het erf

Wethouder Lucas Mulder: “Met de inzet van de erfcoach willen we agrarische ondernemers in onze gemeente ondersteunen bij het verbeteren en verduurzamen van hun erf. Hoe maakt u uw erf klaar voor de toekomst? En welke mogelijkheden zijn er? We sluiten hiermee aan bij het project ‘Toekomstgerichte Erven’ dat de Provincie Overijssel twee jaar geleden startte.”

Erfcoach Hendry van Ittersum

In onze gemeente is Hendry van Ittersum beschikbaar als erfcoach. Wilt u weten wat de erfcoach voor u en uw erf kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op via hvanittersum@stimuland.nl of 06 – 57 05 98 30. Voor meer informatie: www.digitaleerfcoach.nl.

Erfcoach Hendry van Ittersum voor een monumentale boerderij