Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Tweedehands fietsen gezocht voor Oekraïners

Home > Inwoners > Actuele berichten > Tweedehands fietsen gezocht voor Oekraïners

Tweedehands fietsen gezocht voor Oekraïners

Voor onze gemeentelijke opvanglocatie zijn we op zoek naar tweedehands fietsen. Zodat Oekraïense vluchtelingen zich makkelijk kunnen verplaatsen in en rondom onze gemeente.

Heeft u een fiets staan die u niet meer gebruikt? En wilt u op deze manier een bijdrage leveren aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen?  We ontvangen graag uiterlijk 13 juni 2022 een foto van de fiets via oekraine@staphorst.nl. Met daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Alvast hartelijk bedankt.

Wat zoeken we:

• Kwalitatief goede tweedehands fietsen
  • Damesfietsen (geen herenfietsen vanwege de stang)
  • Kinderfietsen vanaf 24 inch/8 jaar (kleinere fietsen zijn er voldoende)
  • Circa 35 fietsen