Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Home > Inwoners > Actuele berichten > Tijdelijke gedoogbeschikkingen mogelijk voor alternatieve bedrijfsvoering van horeca

De horeca is al enige tijd gesloten door maatregelen vanuit de Rijksoverheid. We zien dat eigenaren van horecabedrijven alternatieve manieren van bedrijfsvoering zoeken, om toch inkomsten te behouden.

Sommigen hebben afhalen en bezorgen van maaltijden ingericht. Anderen richten bijvoorbeeld tijdelijk een winkel in. Deze ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een tijdelijke gedoogbeschikking voor hun alternatieve bedrijfsvoering. Via het onderstaande formulier kan een aanvraag worden gedaan.