Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Thuis in beweging met deze websites en apps

Home > Inwoners > Actuele berichten > Thuis in beweging met deze websites en apps

Thuis in beweging met deze websites en apps

RSS
Dit item is verlopen op 01-10-2020.

Door de corona maatregelen zitten velen van ons thuis. Een noodzakelijke maatregel om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voldoende bewegen en sporten is hierdoor een uitdaging geworden. Terwijl algemeen bekend is dat het juist heel belangrijk is voor de algehele gezondheid. Door te bewegen en sporten voelt u zich niet alleen fitter, maar draagt het ook positief bij aan uw weerstand.

We hebben hieronder een aantal websites en apps voor u op een rijtje gezet om thuis in beweging te blijven.

Initiatieven van buurtsportcoaches

Buurtsportcoaches kunnen momenteel niet hun reguliere activiteiten aanbieden, maar ze verzinnen allerlei manieren voor jong en oud. Kijk op de website Sport in de buurt voor leuke activiteiten.

GGD gezondheidsapps

Wilt u sporten met een persoonlijk coachingsprogramma of yoga lessen volgen? De GGD heeft een webpagina met daarop betrouwbare gezondheidsapps. Via de GGD Appstore vindt u talloze apps voor op uw mobiele telefoon of tablet.

Nederland thuis in beweging

Om Nederland thuis in beweging te krijgen, biedt MaxVandaag dagelijks oefeningen aan. Kijk op de website van MaxVandaag voor de nieuwste afleveringen en beweeg mee!

Kids workout met bekende sporters

Met het sluiten van de scholen en sportaccommodaties zitten miljoenen kinderen thuis. Om kinderen lekker te laten sporten, geeft NPO Zapp elke werkdag om 13.15 uur workouts aan kinderen. De Zappsport@home afleveringen worden ook online geplaatst.

Overijssel in beweging

Veel sport- en beweegprofessionals hebben goede tips om te blijven bewegen, lekker buiten, thuis en via online content. Op de website van Sportservice Overijsel wordt inspiratie en tips gedeeld.

Wysiwyg