Test uw verkeerskennis!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Test uw verkeerskennis!

Test uw verkeerskennis!

Al van jongs af aan neemt u al deel aan het verkeer. U heeft intussen al heel wat kilometers afgelegd. Te voet, op de fiets, met de auto en misschien op een e-bike. Maar, wanneer heeft u zich voor het laatst verdiept in de verkeersregels?

Voor veel mensen is dat al lang geleden. Daarom is de gemeente - in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en in opdracht van de provincie Overijssel - een campagne gestart om de verkeerskennis op te frissen.

Wilt u direct aan de slag en testen hoe uw verkeerskennis ervoor staat? Doe dan de online VVN Opfriscursus. U krijgt gelijk de antwoorden te zien met uitleg. Zo ontdekt u binnen enkele minuten of uw verkeerskennis nog actueel is.

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld voorrang verlenen, rotondes of nieuwe verkeersborden? Bekijk dan de 9 korte video’s van Veilig Verkeer Nederland over veelvoorkomende verkeerssituaties. Zo kunt u thuis, op uw eigen computer, tablet of smartphone, uw verkeerskennis opfrissen. Succes!

Homepage van de website VVN opfriscursus