Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Test mee voor nieuwe website www.staphorst.nl

Home > Inwoners > Actuele berichten > Test mee voor nieuwe website www.staphorst.nl

Test mee voor nieuwe website www.staphorst.nl

RSS
Dit item is verlopen op 30-06-2022.

Wilt u meedenken over de menustructuur? Als medegebruiker van onze website vinden we het prettig als u met ons meedenkt. Dit kan eenvoudig door de test in te vullen via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Naar verwachting lanceren we medio/eind september 2022 onze nieuwe website. We werken steeds meer digitaal en willen graag dat u als gebruiker makkelijk en snel zoveel mogelijk zaken met de gemeente online kunt regelen. Een nieuwe website maakt het noodzakelijk om opnieuw keuzes te maken in de techniek, de presentatie en het kwaliteitsniveau van onze digitale dienstverlening.  

Wysiwyg