Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Ter inzage: vervanging speeltoestellen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Ter inzage: vervanging speeltoestellen

Ter inzage: vervanging speeltoestellen

Dit item is verlopen op 02-11-2019.

In het komend najaar worden er verspreid over de gemeente diverse speeltoestellen vervangen. Ter informatie liggen de plannen ter inzage.

Omdat verhoudingsgewijs veel speeltoestellen zijn versleten, vindt nu in één keer een grootschalige vervanging plaats. In totaal worden 46 nieuwe toestellen geplaatst, verspreid over 22 speelplaatsen in Staphorst, Rouveen en IJhorst. Het gaat hierbij dus niet om een uitbreiding van de speelmogelijkheden, maar om een kwaliteitsslag. Door deze actie worden de bestaande speelplaatsen weer up-to-date.

De vervangingsplannen zijn hieronder te downloaden en liggen ook tot 1 november ter inzage in het gemeentehuis Staphorst balie 6: Omgevingsplein. Per speelplaats staat aangegeven welke speeltoestellen worden weg gehaald en welke toestellen daarvoor in de plaats komen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer Bob Boer (jb.boer@staphorst.nl).