Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

Home > Inwoners > Actuele berichten > Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

Ambassadeur van Ervaar het OV houdt telefonisch spreekuur

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het openbaar vervoer (OV)? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs geven antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus. De maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met uw vragen over het gebruik van het OV kunt u wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur, telefoonnummer 038 - 303 70 10.

Telefonische spreekuren:

• maandag: tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur
  • dinsdag: tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.00 uur
  • woensdag: tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur
  • donderdag: tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.00 uur
  • vrijdag: tussen 10.00 en 12.00 uur

Meer informatie hierover is te vinden op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!