Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Start aanleg vrijliggend fietspad J.J. Gorterlaan

Home > Inwoners > Actuele berichten > Start aanleg vrijliggend fietspad J.J. Gorterlaan

Start aanleg vrijliggend fietspad J.J. Gorterlaan

RSS
Dit item is verlopen op 01-08-2020.

Op maandag 25 mei start de aanleg van een vrijliggende fietspad langs de J.J. Gorterlaan. De werkzaamheden zullen naar verwachting duren tot en met 24 juli.

Het pad komt te liggen vanaf de Dekkersweg tot en met de Scholenweg. Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute die wordt aangegeven met borden. Aanwonenden en bestemmingsverkeer kunnen gebruik blijven maken van de J.J. Gorterlaan. Hen wordt wel gevraagd rekening te houden met de wegwerkers en hun machines.

Uitvoering

Het fietspad wordt in opdracht van de gemeente Staphorst aangelegd door zal Aannemingsbedrijf Schagen Infra uit Hasselt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met K.J. Mulder, medewerker civiele techniek van de gemeente Staphorst, via tel. 0522 - 747 127.

Voor  vragen over de daadwerkelijke uitvoering en de bereikbaarheid van uw perceel kunt u het beste contact opnemen met de uitvoerder van Schagen Infra, de heer E. Beens, tel. 06 191 207 17.

Het definitieve ontwerp van het fietspad kunt u vinden in de bijlages onder dit bericht.

Wysiwyg