Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Staphorst verbindt middelbare scholieren en ondernemers

Home > Inwoners > Actuele berichten > Staphorst verbindt middelbare scholieren en ondernemers

Staphorst verbindt middelbare scholieren en ondernemers

Logo Upgrade Jezelf Regio Zwolle

Dat bij de inwoners van gemeente Staphorst het ondernemerschap in de genen zit, staat buiten kijf. Want in totaal telt de gemeente – ruim 17.000 inwoners - namelijk meer dan 1.850 bedrijven. Maar wat in heel Regio Zwolle geldt, geldt ook zeker in Staphorst: een tekort aan personeel. Daarnaast lukt het de bedrijven daar maar moeilijk om jongeren aan zich te binden.

Door met scholen en bedrijven samen te werken, wil gemeente Staphorst de jeugd behouden voor lokale ondernemers. Hoe? U leest het op upgradejezelfregiozwolle.nl.