Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Sportkampioenen gezocht!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Sportkampioenen gezocht!

Sportkampioenen gezocht!

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

De gemeente Staphorst is op zoek naar sporters die een NK, EK of WK titel hebben behaald in 2019. Bent u of kent u zo iemand, laat het dan aan ons weten.

Wij willen deze sporters graag op donderdagavond 2 januari 2020 in het zonnetje zetten in de raadzaal van het gemeentehuis. Voor een aantal sporten is het seizoen natuurlijk nog volop in gang en kan de titel nog behaald worden, maar wij willen graag inventariseren wat er nu al bekend is.

U kunt de namen van sporters doorgeven via m.kienstra@staphorst.nl of door te bellen naar (0522) 46 74 00.