Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Sportkampioenen 2020 gehuldigd

Home > Inwoners > Actuele berichten > Sportkampioenen 2020 gehuldigd

Sportkampioenen 2020 gehuldigd

De Staphorster sportkampioenen van 2020 zijn gehuldigd door wethouder Alwin Mussche.  Dat gebeurde woensdag 10 februari tijdens de sportersavond van Sport & Business Staphorst. Natuurlijk moest er rekening worden gehouden met de coronamaatregelen. Dat betekende onder andere dat de sporters dit jaar niet volgens traditie met zijn allen op de groepsfoto mochten. Dat maakte de lof voor hun prestaties er natuurlijk niet minder om.

De gehuldigde sporters behaalden in 2020 een titel tijdens een Nederlands kampioenschap (NK), Europees kampioenschap (EK) of Wereld kampioenschap (WK). Wethouder Mussche was verheugd om de 9 sporters samen met Sport & Business te kunnen eren. Dit sluit goed aan bij het Beweeg- en sportakkoord ‘Staphorst in beweging’. Hierin staat het streven van de gemeente: dat iedere inwoner een leven lang plezier kan beleven aan bewegen en sporten. Het werd een boeiende en inspirerende avond! Heeft u dit gemist? Bekijk de avond dan online terug via website van Sport & Business.

Zoë Brakke: kampioen NK Veldrijden Jordy Harink: kampioen NK Skeeleren Marathon Loris Veneman: kampioen NK Motorsport Open 125 cc Remon Vos: kampioen NK Marathonschaatsen Neo-senioren Jeffrey Buis: kampioen WK Motorsport World Supersport 300 Remon Kwant: kampioen NK Skeeleren 200 meter sprint (piste) en NK One lap (wegparcours) Victor Steeman: kampioen NK Motorsport ONK Supercup 600 Christian Haasjes: kampioen NK Skeeleren Punten/afvalkoers en NK ploegenaflossing Danny van der Sluis: kampioen NK Motorsport Dutch Superbike