Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Speciaal nummer voor agrariërs in de gemeente Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Speciaal nummer voor agrariërs in de gemeente Staphorst

Speciaal nummer voor agrariërs in de gemeente Staphorst

RSS

De gemeente Staphorst heeft een speciaal nummer en e-mailadres voor agrariërs die contact willen met de gemeente. Zij kunnen met hun verhaal of hun vragen bellen naar (0522) 74 71 90 of een bericht sturen via contact@staphorst.nl. Met de gesprekken en berichten wordt discreet omgegaan.

Burgemeester Jan ten Kate: “Als gemeente zien we de nood van de boeren en we vinden het belangrijk om er voor hun te zijn. We spreken regelmatig met verschillende boeren, maar met deze oproep willen we nogmaals aangeven dat we er voor iedere agrariër willen zijn, die hier behoefte aan heeft. Daarom hebben we een speciaal nummer ingericht. Hoewel we ons bewust zijn dat het perspectief waar zij omvragen van het Rijk en de provincie moet komen, vinden wij het belangrijk om in verbinding te staan.”

Wysiwyg