Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Sint Maarten net even iets anders dit jaar

Home > Inwoners > Actuele berichten > Sint Maarten net even iets anders dit jaar

Sint Maarten net even iets anders dit jaar

Dit item is verlopen op 12-11-2020.

11 november is de dag: kinderen gaan zingend langs de deuren en halen daarmee iets lekkers op. Voor veel kinderen is het iets waar zij zich op verheugen. Maar die grote dag zal er dit jaar vanwege het coronavirus net iets anders uitzien.

We gaan graag uit van wat nog wél kan. Veiligheidsregio IJsselland doet daarom een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheidsgevoel:

• Ga alleen met het eigen gezin of met een klein, vast groepje langs de deuren.
  • Houd altijd de anderhalve meter afstand in acht, tot elkaar en tot de bewoners.
  • Organiseer geen activiteiten in de straat of buurt waarbij meerdere volwassenen bij elkaar komen.