Saskia Voortman nieuwe griffier gemeente Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Saskia Voortman nieuwe griffier gemeente Staphorst

Saskia Voortman nieuwe griffier gemeente Staphorst

Saskia Voortman (38) is benoemd tot nieuwe griffier van de gemeente Staphorst. De gemeenteraad heeft hier in de vergadering van 24 september toe besloten.

En daarmee is een opvolger gevonden voor de in mei vertrokken Lammy Roest. Saskia Voortman is momenteel nog werkzaam bij de gemeente Borne, waar zij raadsadviseur en loco-griffier is. “Ik verheug mij erop om in de prachtige gemeente Staphorst aan de slag te gaan en de gemeenteraad als griffier te ondersteunen en adviseren” , aldus Voortman.

Herriët Brinkman, raadslid voor het CDA en voorzitter van de werkgeverscommissie, is blij met de komst van Voortman: “Ze heeft een flinke dosis ervaring opgedaan die ze nu meeneemt naar de gemeente Staphorst. Wij kunnen veel van haar leren en zij ook weer van ons. We zochten een griffier die aanjaagt en we denken dat we die in haar hebben gevonden. Ze is een vlotte persoonlijkheid en we hebben er als raad alle vertrouwen in dat zij het contact met de bevolking enthousiast oppakt.”