Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

RRReis: een nieuwe naam, nieuwe bussen en een nieuwe dienstregeling

Home > Inwoners > Actuele berichten > RRReis: een nieuwe naam, nieuwe bussen en een nieuwe dienstregeling

RRReis: een nieuwe naam, nieuwe bussen en een nieuwe dienstregeling

Vanaf 13 december verandert de dienstregeling voor het busvervoer in de regio IJssel-Vecht, waar nu nog de bussen van Syntus Overijssel rijden. RRReis is vanaf die datum de nieuwe vervoerder en rijdt met elektrische bussen, nieuwe routes en aangepaste reistijden.

Veranderingen in onze regio

• De route van buslijn 40 wordt korter. Het deel van de route tussen Meppel en Steenwijk wordt voortaan gereden door Qbuzz. In Meppel is er een aansluiting tussen buslijn 40 en buslijn 20 van Qbuzz. Buslijn 40 sluit in Zwolle aan op de treinen en in Meppel op de trein van en naar Leeuwarden.
  • Scholierenlijn 640 (Zwolle - Meppel) rijdt in de middag twee extra ritten van Zwolle naar Staphorst.

Meer informatie

De busfolders en lijnnetkaarten van de nieuwe dienstregeling zijn te vinden op RRReis.nl/dienstregeling. Ook vinden reizigers op deze website een overzicht van alle buslijnen en de gehele dienstregeling van de regio IJssel-Vecht. Keolis Nederland verzorgt het openbaar vervoer in de regio IJssel-Vecht onder de naam RRReis in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel.