Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Home > Inwoners > Actuele berichten > ROVA-Klantcontactcentrum telefonisch niet bereikbaar op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober

Dit item is verlopen op 01-11-2020.

Vanwege werkzaamheden aan de telefooncentrale is het ROVA-Klantcontactcentrum vanaf vrijdag 30 oktober 16.00 uur tot en met zaterdag 31 oktober einde dag niet bereikbaar via de telefoon.

Hoe kunt u de ROVA wel bereiken?

De medewerkers van het ROVA-Klantcontactcentrum helpen u graag! Ze zijn bereikbaar via de andere contactkanalen, zoals e-mail, WhatsApp en chat. Ook de storings- en calamiteitennummers zijn tijdens de werkzaamheden aan de telefooncentrale gewoon bereikbaar.

Informatie over hoe u de ROVA kunt bereiken, vindt u op www.rova.nl/contact.