Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Rookvrije Award IJsselland gaat naar kinderboerderij Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Rookvrije Award IJsselland gaat naar kinderboerderij Staphorst

Rookvrije Award IJsselland gaat naar kinderboerderij Staphorst

RSS

De Rookvrije Generatie Award IJsselland is een prijs die wordt uitgereikt aan het beste rookvrije initiatief van de regio IJsselland. Dit jaar is de tweede prijs gegaan naar kinderboerderij Samenzóo Staphorst. Zij winnen hiermee een geldbedrag van 1.000 euro om in te zetten voor het creëren van een gezond omgeving.

Eerder dit jaar brachten we de aanmelding voor het award onder de aandacht. We zijn als gemeente zeer blij dat kinderboerderij Samenzóo in Staphorst zich hard maakt voor een rookvrije generatie, aldus wethouder Alwin Mussche. “Juist op deze plek, waar veel kinderen en ouderen samenkomen is het van belang dat medewerkers en bezoekers niet in aanraking komen met roken. Het is mooi dat kinderboerderij Samenzóo met deze award in het zonnetje is gezet. Hopelijk raken meer organisaties of verenigingen geïnspireerd en komen we met elkaar in de buurt van de rookvrije generatie”.

Meer informatie is te vinden op www.ggdijsselland.nl/rookvrijaward.

Logo Op weg naar een rookvrije generatie awards

Wysiwyg