Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Roker? Doe mee met Stoptober!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Roker? Doe mee met Stoptober!

Roker? Doe mee met Stoptober!

RSS
Logo Stoptober

Vanaf 1 oktober 2020 start de uitdaging om 28 dagen niet te roken. In de afgelopen jaren zijn al meer dan 320.000 stoppers u voorgegaan. Zij bewezen met elkaar dat Stoptober werkt. Doet u ook mee?

Inschrijven

Schrijf u in via de website van Stoptober, hier vindt u ook talloze tips, informatie over extra begeleiding, de gratis Stoptober-app en een webinar. Dit is het moment om u in te schrijven!

Medewerkers laten stoppen met roken

Naast ondersteuning voor individuele deelnemers, heeft Stoptober een speciaal aanbod voor bedrijven die het stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Bedrijven kunnen promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen.

Lokaal gezondheidsbeleid

Samen met GGD IJsselland onderstreept gemeente Staphorst het belang van deze landelijke campagne. Stoptober past binnen de Nota Lokaal Gezondheidsbeleid van de gemeente Staphorst en het Nationaal Preventie Akkoord.

Wysiwyg