Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Proef carpoolplaats bij Boer Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Proef carpoolplaats bij Boer Staphorst

Proef carpoolplaats bij Boer Staphorst

Dit item is verlopen op 01-04-2020.

Om wildparkeren van carpoolers tegen te gaan, heeft de gemeente Staphorst een nieuwe carpoolplaats gemaakt. Er is ruimte gereserveerd op de parkeerplaats bij Boer Staphorst aan de Achthoevenweg 2 in Staphorst.

De carpoolplaats is een tijdelijke testopstelling. Het komende jaar wordt beoordeeld hoeveel gebruik er van de carpoolplaats wordt gemaakt. Daarna gaan we kijken of dit zo voldoende is, of dat er andere keuzes gemaakt moeten worden voor carpoolen.

Vanaf de straat en op de parkeerplaats zijn verwijsborden geplaatst met ‘P’ en ‘carpool’. De carpoolplaats kan nu dus gebruikt worden.

Carpoolplek bij Boer Staphorst