Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Post van de gemeente ontvangen?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Post van de gemeente ontvangen?

Post van de gemeente ontvangen?

Dit item is verlopen op 01-03-2020.

Eind januari zijn alle aanslagbiljetten gemeentelijke belastingen 2020 verzonden. Zowel digitaal als per post! Heeft u niets ontvangen? Kijk dan in uw digitale brievenbus op MijnOverheid.nl of via de berichtenboxapp!

U ontvangt alleen het aanslagbiljet per post als u niet bent aangemeld op de Berichtenbox. Controleer daarom uw gegevens goed en voorkom dat u post mist. Op het aanslagbiljet staat ook de WOZ-waarde voor 2020 vermeld.

Heeft u vragen over de aanslag of WOZ-waarde? Bel ons via (0522) 46 74 34.

Eerder hierover verschenen op deze website: