Plaatselijke sportkampioenen van 2017 gehuldigd

Home > Inwoners > Actuele berichten > Plaatselijke sportkampioenen van 2017 gehuldigd

Plaatselijke sportkampioenen van 2017 gehuldigd

Groepsfoto sportkampioenen 2017

De plaatselijke sportkampioenen van 2017 zijn maandagavond 2 januari gehuldigd in de raadzaal van de gemeente Staphorst. De gemeente is trots op haar plaatselijke sportkampioenen en zet ze daarom graag in het zonnetje.

De gemeente Staphorst eert sporters die een NK, EK of WK-titel hebben behaald bij een kampioenschap dat erkend is door hun sportbond. Daarnaast dient die sportbond aangesloten te zijn bij het NOC*NSF.

Wethouder Bert Krale heeft namens de gemeente achttien sporters gehuldigd, waarvan er één afwezig was.

• Reddingsbrigade: Mauricius Fidom, Tristan Kootstra, Stefan de Witte, Emiel de Bruijn, Tobias Schipper, Joanne Winkels, Jasmijn Slager, Indra Loef, Chakyra Haasjes, Dewin Slomp, Anna Schra en Pip Eggerding.
  • Ponyclub: Saskia Brinkman, Sanne de Haan en Eline Slager
  • Skeeleren: Jordy Harink en Marthijn Mulder