Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Papiercontainers worden alsnog geleegd

Home > Inwoners > Actuele berichten > Papiercontainers worden alsnog geleegd

Papiercontainers worden alsnog geleegd

Dit item is verlopen op 18-01-2020.

Gisteren, maandag 13 januari, hadden de papiercontainers in de gemeente Staphorst geleegd moeten worden. Helaas is dit niet gebeurd door een probleem met de vrachtwagen.

Aanstaande vrijdag, 17 januari, wordt de container alsnog geleegd. Exuses voor het ongemak.