Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

Home > Inwoners > Actuele berichten > OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

Dit item is verlopen op 22-10-2020.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Corona maatregelen in het OV of juist informatie over een passend abonnement als u vaker wilt reizen? Bezoek dan het inloopspreekuur op woensdag 21 oktober 2020 tussen 10.00 en 11.30 uur in Bibliotheek Staphorst, Venneland 1. U kunt ook contact opnemen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur; van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via 038-3037010.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Provincies Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus. Meer informatie is te vinden op website Ervaar het OV. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Twee senioren in de bibliotheek aan tafel met een OV-ambassadeur