Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Oproep: stuur ons uw foto’s!

Home > Inwoners > Actuele berichten > Oproep: stuur ons uw foto’s!

Oproep: stuur ons uw foto’s!

RSS
Dit item is verlopen op 01-07-2020.
Krijttekening in tunnel

We leven in een tijd waar we later met verbazing op terug zullen kijken. Lege straten, lege scholen, lege sportvelden, waarschuwingsborden, mensen die zingen op straat of vanaf balkons, of die hun ouders bezoeken met een hoogwerker. En natuurlijk inventieve ondernemers die oplossingen bedenken om het gewone leven zoveel mogelijk te laten doorgaan.

De gemeente Staphorst wil - in samenwerking met huis-aan-huiskrant De Staphorster - deze bijzondere tijd graag voor altijd vastleggen. Dat willen en kunnen we niet alleen. Daarom vragen wij u als inwoner om ons foto’s te sturen. Wat valt u op? Hoe gaat u om met de coronamaatregelen? Welke oplossingen bedenkt u? Hoe blijft u positief?

Laat ons zien wat u raakt in deze bijzondere tijd van corona. De leukste of meest opvallende foto’s publiceren we in de Staphorster en op de Facebookpagina van de gemeente Staphorst. Samen zullen deze foto’s een uniek tijdsbeeld vormen. Stuur uw foto’s over corona naar communicatie@staphorst.nl. Schrijf er bij waar de foto gemaakt is, wat we op de foto zien en eventueel wat de foto met deze bijzondere tijd te maken heeft.

Wysiwyg