Sluit venster x

Op vrijdagmiddag 12 augustus is het helaas niet mogelijk om online of telefonisch een afspraak te maken. Dit vanwege technisch onderhoud aan het afsprakensysteem. Excuses voor de overlast. Probeert u het op een ander moment?

Oplaadpunt voor elektrische fietsen bij Zwembad de Broene ‘eugte

Home > Inwoners > Actuele berichten > Oplaadpunt voor elektrische fietsen bij Zwembad de Broene ‘eugte

Oplaadpunt voor elektrische fietsen bij Zwembad de Broene ‘eugte

RSS

Al langer was er vanuit het zwembad de wens voor een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Door een aanvraag te doen bij Staphorst in Beweging is het balletje versneld gaan rollen en is de fietsenstalling met oplaadpunten er onlangs gekomen.

Herma Steenbergen van zwembad de Broene ‘eugte laat weten dat bezoekers blij zijn met deze fietsenstalling. “Er wordt al veel gebruik van gemaakt! Bezoekers van het zwembad kunnen de fiets droog neerzetten en zelfs opladen. Ook voor toeristen die langs fietsen is dit een mooie toevoeging.”

Herma Steenbergen (Zwembad de Broene ‘eugte) en Saake Malestein (Buurtsportcoach) voor de fietsenstalling
Herma Steenbergen (Zwembad de Broene ‘eugte) en Saake Malestein (Buurtsportcoach)

Heeft u een initiatief voor een actie?

Het stimuleringsbudget is bedoeld om initiatieven van lokale organisaties te ondersteunen bij actieplannen die naadloos aansluiten op één of meerdere pijlers uit het gemeentelijke Beweeg- en sportakkoord. U kunt hiervoor als (inwoner via een) vereniging en/of lokale organisatie een aanvraag indienen die past binnen de doelstellingen van het akkoord. Meer weten? Neem contact op met buurtsportcoach Saake Malestein via www.staphorst.nl/staphorstinbeweging.

Wysiwyg