Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Open Monumentendag 2020

Home > Inwoners > Actuele berichten > Open Monumentendag 2020

Open Monumentendag 2020

De Open Monumentendag is dit jaar afgelast in verband met corona. Staphorst kent in totaal driehonderd beschermde rijksmonumenten en circa tweehonderdvijfenzeventig gemeentelijke monumenten.

Veel bewoners van deze monumenten doen hun best om ze te behouden en zo op te knappen dat ze voldoen aan de eisen van de moderne tijd. Om het publiek toch wat van alle prachtige monumenten te laten zien, is dit jaar deze brochure gemaakt.

Te downloaden: