Op zoek naar nieuw perspectief op de arbeidsmarkt?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Op zoek naar nieuw perspectief op de arbeidsmarkt?

Op zoek naar nieuw perspectief op de arbeidsmarkt?

Bent u op zoek naar nieuw perspectief op de arbeidsmarkt? Dan wilt u misschien gebruik maken van de mogelijkheden die Groei Vooruit biedt.

Groei Vooruit biedt iedereen in Regio Zwolle, ook in de gemeente Staphorst, tijdens en na de coronacrisis perspectief. Op nieuw werk of ander werk. Met omscholing, bijscholing en persoonlijke loopbaancoaching geeft Groei Vooruit de mogelijkheid om talent te ontdekken, te gebruiken en te ontwikkelen. Met behulp van slimme tools, een scholingsvoucher van maximaal € 5.000,- of door persoonlijke begeleiding door een werk- of loopbaancoach. Zodat iedereen in onze regio een leven lang met plezier kan (blijven) werken en groeien. Kijk voor alle mogelijkheden op www.groeivooruit.nl.

Groei Vooruit is onderdeel van Upgrade jezelf

Groei Vooruit biedt inwoners juist nu een kans om een stap te maken en is onderdeel van het initiatief ‘Upgrade jezelf in Regio Zwolle’. Dit samenwerkingsinitiatief werkt al langer aan een vitale arbeidsmarkt. Door gezamenlijk te investeren in mensen en ieders talent optimaal te benutten, houden we onze arbeidsmarkt krachtig en vitaal en kunnen we tegen een stootje. Dat is gunstig voor inwoners, ondernemers én de regio als geheel.

Samen maken we van Regio Zwolle dé groeiregio van Nederland

Groei Vooruit is een initiatief van alle regiogemeenten, 4 provincies, het Rijk, werknemers- en werkgeversorganisaties, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf. Alle partners hopen daarmee bij te dragen aan de ambitie onze regio een economische topregio van Nederland te laten blijven.