Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Online workshop Energieneutraal Verbouwen

Home > Inwoners > Actuele berichten > Online workshop Energieneutraal Verbouwen

Online workshop Energieneutraal Verbouwen

Lampje met tekst Zo maakt u uw woning energie-neutraal

Hebt u plannen om uw huis te verbouwen of energiezuiniger te maken? Laat u inspireren tijdens de online workshop 'Energieneutraal Verbouwen' op donderdag 8 oktober of donderdag 12 november.

Deze workshop zal door de verscherpte corona-maatregelen online plaatsvinden. U kunt zo vanaf uw eigen bank in één uur alles te weten komen over energieneutraal verbouwen! Een energieneutraalcoach vertelt over de verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. Tijdens de online workshop is er ruimte voor het stellen van vragen via de chatfunctie.

Meer informatie en aanmelden voor de workshop

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeente Staphorst samen met vijf andere Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt.