Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Online pubquiz door de Jongerenraad

Home > Inwoners > Actuele berichten > Online pubquiz door de Jongerenraad

Online pubquiz door de Jongerenraad

Dit item is verlopen op 13-03-2021.

Op 15, 16 en 17 maart kan er weer gestemd worden. Een belangrijk moment om uw of jouw stem te laten horen! In aanloop naar deze landelijke verkiezingen houdt de Jongerenraad van de gemeente Staphorst, in samenwerking met Mister Smart, een online pubquiz.

De quiz wordt gehouden op vrijdagavond 12 maart, begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. In de quiz worden vragen gesteld over landelijke politieke standpunten, landelijke politici, maar ook over onze mooie gemeente zelf. Deze quiz is dus hét ultieme middel om uw of jouw kennis op de proef te stellen! Daarnaast zijn er prijzen te winnen van lokale ondernemers.

Deelnemen kan vanaf 14-jarige leeftijd, opgave vooraf is niet nodig. Dus pak wat te eten en te drinken en schuif op 12 maart om 20.00 uur aan via de Facebookpagina van de Jongerenraad!

Meer informatie over: