Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Online informatiebijeenkomst: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Online informatiebijeenkomst: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Online informatiebijeenkomst: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Dit item is verlopen op 11-06-2020.

Op woensdag 10 juni houdt de gemeente Staphorst - in samenwerking met Wij Duurzaam Staphorst -  de eerste online informatiebijeenkomst: ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

In één uur tijd geven wij u informatie over hoe u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maakt, welke mogelijkheden voor energiebesparing er zijn en hoe u de goede keuzes maakt. Ook vertellen we u over de te verwachte kosten en opbrengsten en alles over subsidies en regelingen. Er komen voorbeelden voorbij en u kunt vragen stellen.

Gratis energiebespaartas per huisadres

Na afloop van de online informatiebijeenkomst worden er gratis energiebespaartassen aangeboden. In deze tas zitten energiebesparende producten met een totale waarde van ongeveer € 30,-. In de tas zit ook een kortingsbon ter waarde van € 45,-. Met deze bon kunt u korting krijgen op energiebesparende producten, zoals ledlampen, energiezuinige apparaten en isolatiemateriaal. Ook kunt u de bon gebruiken om maatwerk-energieadvies te krijgen, een infraroodscan te laten maken van uw woning, of om uw cv-installatie zuiniger af te laten stellen.

Gratis energieadviesgesprek

Tot slot krijgen deelnemers van de online informatiebijeenkomst een gratis energieadviesgesprek met een energieadviseur aangeboden.

Registratie

Wilt u deze online bijeenkomst bekijken? Registreer uw deelname. U kunt de online bijeenkomst volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Aan de bijeenkomst kunnen maximaal honderd deelnemers meedoen.