Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Online bijeenkomst over woningverduurzaming op 27 oktober

Home > Inwoners > Actuele berichten > Online bijeenkomst over woningverduurzaming op 27 oktober

Online bijeenkomst over woningverduurzaming op 27 oktober

De herfst is ingetreden en de verwarming springt soms weer aan. Een goed moment om na te denken over het comfortabeler en energiezuiniger maken van uw huis. In de online bijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ helpt de gemeente Staphorst (in samenwerking met IJhorst Energie) u daarmee graag op weg.

Registratie

Afgelopen voorjaar hebben al bijna 150 woningeigenaren in onze gemeente meegedaan aan deze online bijeenkomst. Zij waardeerden dat met een ruime 8 gemiddeld. Doet u ook mee op 27 oktober om 20.00 uur?

Aanmelden voor de online bijeenkomst

De online bijeenkomst duurt ongeveer een uur en u kunt gewoon thuis op de bank via uw computer, tablet of telefoon meekijken. Dat gaat allemaal heel makkelijk met een klik op de knop in de bevestigingsmail die krijgt.

Gratis energiebespaartas

Inhoud energiebespaartasAls deelnemer krijgt u na afloop een gratis energiebespaartas ter waarde van € 75,- aangeboden. In deze tas zitten energiebesparende producten met een totale waarde van ongeveer € 30,-. In de energiebespaartas zit ook een kortingsbon ter waarde van € 45,-. Met deze bon kunt u korting krijgen op energiebesparende producten, bijvoorbeeld ledlampen, energiezuinige apparaten, en isolatiemateriaal. Ook kunt u de bon gebruiken om maatwerk-energieadvies te krijgen, een infraroodscan te laten maken van uw woning, of om uw cv-installatie zuiniger af te laten stellen.

Gratis energieadviesgesprek

Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis en onafhankelijk energieadviesgesprek met één van onze energieadviseurs. De adviezen worden gebaseerd op uw specifieke woonsituatie, waardoor u na het gesprek weet welke maatregelen het beste passen bij uw huis en hoe u op energiekosten kunt besparen. Inmiddels zijn er al veel eerdere deelnemers enthousiast aan de slag gegaan met verduurzamingsmaatregelen aan hun huis!