Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Online aangifte doen van geboorte

Home > Inwoners > Actuele berichten > Online aangifte doen van geboorte

Online aangifte doen van geboorte

Een baby geboren? Gefeliciteerd! Om dit officieel bekend te maken, doet u binnen 3 dagen aangifte van de geboorte. U hoeft hiervoor niet meer naar het gemeentehuis te komen: een geboorteaangifte kan ook via de website van de gemeente!

Online geboorteaangifte doen

U kunt als ouders vanuit huis samen de gegevens invoeren. Dit maakt gelijk de kans op eventuele spelfouten in de naam van de baby kleiner. De arts/verloskundige geeft u een verklaring van de geboorte van uw kind(eren). Vergeet deze niet als bijlage te uploaden. Na het invullen en verzenden krijgt u een ontvangstbevestiging van de geboorteaangifte.