Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Home > Inwoners > Actuele berichten > Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Rond maandag 7 september 2020 valt bij een deel van de inwoners in onze gemeente een vragenlijst over de tevredenheid naar de afvalinzameling op de mat.

Onderzoeksbureau Integron voert dit onderzoek voor de gemeente en ROVA uit. Door een steekproef wordt bepaald wie de vragenlijst ontvangt. Met de resultaten van dit onderzoek krijgt de gemeente inzicht in de tevredenheid over het beleid over afval en grondstoffen en over de inzameling van de verschillende afvalstromen.

Heeft u een vragenlijst ontvangen?

We zijn benieuwd naar uw mening! Daarom vragen we u even de tijd te nemen om de vragenlijst in te vullen. Dit kan door de papieren versie in de bijgevoegde envelop terug te sturen of door de vragen digitaal te beantwoorden. Antwoorden worden anoniem verwerkt.

ROVA vuiniswagen