Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Home > Inwoners > Actuele berichten > Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Dit item is verlopen op 30-09-2018.

Een deel van de inwoners in onze gemeente heeft een vragenlijst over de tevredenheid naar de afvalinzameling ontvangen.

Onderzoeksbureau Integron voert dit onderzoek voor de gemeente en ROVA uit. Door een steekproef wordt bepaald wie de vragenlijst ontvangt. Met de resultaten van dit onderzoek krijgt de gemeente inzicht in de tevredenheid over het beleid over afval en grondstoffen en over de inzameling van de verschillende afvalstromen.

Heeft u een vragenlijst ontvangen? Neem dan even de tijd om deze in te vullen! Dit kan door de papieren versie in de bijgevoegde envelop terug te sturen of door de vragen digitaal te beantwoorden. Antwoorden worden anoniem verwerkt.

delen op sociale media

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522