Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 21 augustus

Home > Inwoners > Actuele berichten > Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 21 augustus

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 21 augustus

Op vrijdag 21 augustus 2020 is de nieuwe noodveroordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening is de vorige versie van 10 augustus komen te vervallen.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Op de website van de Veiligheidsregio is een vragen- en antwoordenlijst over de noodverordening te vinden.