Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 18 november

Home > Inwoners > Actuele berichten > Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 18 november

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 18 november

Dit item is verlopen op 01-12-2020.

Op woensdag 18 november is de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening komt de versie van 7 november te vervallen.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Natuurlijk blijven de basisregels gelden:

• handen wassen;
  • 1,5 meter afstand houden;
  • drukte vermijden;
  • laat u testen bij klachten.