Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 15 juli

Home > Inwoners > Actuele berichten > Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 15 juli

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 15 juli

Op woensdag 15 juli 2020 is de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Deze verordening is grotendeels gelijk aan de verordening van 1 juli, een aantal zaken is verduidelijkt.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Op de website van de Veiligheidsregio is een vragen- en antwoordenlijst over de noodverordening te vinden.