Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 14 oktober

Home > Inwoners > Actuele berichten > Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 14 oktober

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 14 oktober

Op woensdag 14 oktober 22.00 uur is de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening is de vorige versie van 29 september komen te vervallen.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Op de website van de Veiligheidsregio is een vragen- en antwoordenlijst over de noodverordening te vinden.