Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 1 juli

Home > Inwoners > Actuele berichten > Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 1 juli

Noodverordening Veiligheidsregio IJsselland per 1 juli

Dit item is verlopen op 15-07-2020.

Op woensdag 1 juli 2020 is de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening komt de versie van 15 juni te vervallen.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Noodverordening downloaden (pdf, 117 kb)

Op de website van de Veiligheidsregio is een vragen- en antwoordenlijst over de noodverordening te vinden.