Sluit venster x

Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alleen op afspraak geopend

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

NL-Alert controlebericht op 8 juni

Home > Inwoners > Actuele berichten > NL-Alert controlebericht op 8 juni

NL-Alert controlebericht op 8 juni

RSS
Dit item is verlopen op 09-06-2020.

Maandag 8 juni rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Het NL-Alert controlebericht ontvang je op uw mobiel.

Met het landelijke NL-Alert controlebericht kunt u ervaren hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. Ziet u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en help anderen daarbij.

Wanneer NL-Alert

NL-Alert waarschuwt en informeert u over noodsituaties zoals een grote brand, terroristische aanslag, epidemie of onverwacht noodweer. In een NL-Alert staat wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie kunt vinden. Ziet u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en help anderen daarbij.

Zo ontvangt u NL-Alert

U ontvangt NL-Alert op uw mobiel. Daarvoor hoeft u niets te doen. Uw mobiel laat een luid en doordringend alarmgeluid horen. Let op: het NL-Alert controlebericht kan luid binnenkomen als u een koptelefoon of oortjes gebruikt.

Bereik controlebericht

Het vorige controlebericht dat op 2 december 2019 is verzonden, werd door ruim 12,9 miljoen mensen van 12 jaar en ouder op de mobiele telefoon ontvangen (85%). Ongeveer 300.000 mensen van 12 jaar en ouder zagen het NL-Alert controlebericht op digitale vertrekborden van het openbaar vervoer en 150.000 mensen op digitale reclameschermen.

Wysiwyg