Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

NL-Alert controlebericht op 7 december

Home > Inwoners > Actuele berichten > NL-Alert controlebericht op 7 december

NL-Alert controlebericht op 7 december

Dit item is verlopen op 08-12-2020.
Logo NL-Alert

Op maandag 7 december rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Het NL-Alert controlebericht ontvangt u op uw mobiel.

Alleen bij noodsituaties waarbij direct handelen noodzakelijk is, zetten veiligheidsregio’s NL-Alert in. Dat is belangrijk, want daardoor weet iedereen dat men alert moet zijn en in actie moet komen wanneer een NL-Alert is ontvangen. In een NL-Alert staat wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie kunt vinden. Ziet u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en help anderen.

Controlebericht

Met het landelijke NL-Alert controlebericht op 7 december kunt u ervaren hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. U ontvangt NL-Alert op uw mobiele telefoon. Daarvoor hoeft u niets te doen. Bij een NL-Alert laat uw telefoon een hard en doordringend alarmgeluid horen.

Let op: NL-Alert kan luid binnenkomen als u een koptelefoon of oordopjes gebruikt.