Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Nieuwe noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland

Home > Inwoners > Actuele berichten > Nieuwe noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland

Nieuwe noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland

Dit item is verlopen op 01-06-2020.

Op maandag 11 mei 2020 treedt de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening komt de vorige te vervallen.

De Noodverordening is op de website van de Veiligheidsregio IJsselland te downloaden. Op deze website staan ook vragen en antwoorden over de nieuwe noodverordening in onze regio.

De noodverordening geldt voor de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.