Nieuw uitnodigingsbeleid voor aanbestedingen gemeente Staphorst

Home > Inwoners > Actuele berichten > Nieuw uitnodigingsbeleid voor aanbestedingen gemeente Staphorst

Nieuw uitnodigingsbeleid voor aanbestedingen gemeente Staphorst

Dit item is verlopen op 15-01-2019.

Per 1 januari 2019 past de gemeente Staphorst een nieuw uitnodigingsbeleid toe voor meervoudig onderhandse aanbestedingen.

De meervoudig onderhandse aanbestedingen worden op de gemeentelijke website, Twitter en LinkedIn gepubliceerd. Ondernemers kunnen zich dan via een webformulier aanmelden voor een aanbesteding op het eigen vakgebied. Naast de drie vooraf geselecteerde ondernemers door de gemeente maken er nog twee geïnteresseerde ondernemers kans om ook ingeloot te worden en mee te doen aan de aanbesteding. De gemeente wil hiermee meer transparantie aanbrengen in aanbestedingen en ondernemers meer kansen bieden om voor een opdracht van de gemeente in aanmerking te komen.

Wie op de hoogte wil blijven van de gepubliceerde aanbestedingen kan gebruikmaken van de RSS-feed op de website www.staphorst.nl/aanbestedingen, of de gemeente Staphorst volgen op Twitter en op LinkedIn.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl